Share on Facebook Share on Twitter Share via e-mail Print Share on LinkedIn Share on Google Bookmarks

Terugblik | Actueel | Verwachtingen

Temperatuur              Vochtigheidsgraad            windrichting + snelheid

Home

Algemene informatie
Geachte bezoek(st)er, welkom op de website van Meteo Alblasserdam. U kunt hier 24 uur per dag en 7 dagen in de week terecht voor het actuele weer, de weersverwachtingen en nog veel meer.

Terugblik, actueel en verwachtingen
De nieuwe en ook zakelijke website van Meteo Alblasserdam is de opvolger van het minder zakelijke Sebastiaansweerbericht. Die website is momenteel al jaren in de lucht en heeft al een flinke naamsbekendheid gekregen met hoge kijkcijfers. De goedlopende site blijft actief. Daar zal niet heel veel aan veranderen. Wel zal onze aandacht steeds meer uit gaan naar de site van Meteo Alblasserdam. Eén van onze doelstellingen is dan ook om er voor te zorgen dat de website een nog grotere bekendheid gaat krijgen met nog hogere kijkcijfers. De kernwoorden terugblik, actueel en verwachtingen blijven net als op de site van Sebastiaansweerbericht ook op deze website aanwezig. Met deze drie begrippen vatten we ruim genomen in één keer samen waar Meteo Alblasserdam voor staat en waar wij ons voornamelijk mee bezig houden. Met onder andere:

* het opstellen van onder andere week en maandoverzichten
* het aanbieden van het actuele weer
* het opstellen van weersverwachtingen
* maar bijvoorbeeld ook het weer presenteren voor lokale radio en het opnemen van weervideo’s

Veranderingen in terugblik en actueel weer
Het actuele weer afkomstig vanaf de meetlocatie van Meteo Alblasserdam blijft iedere 15 minuten automatisch bijgewerkt worden op de site en wordt gratis aangeboden. Het is voor iedereen op onze site toegangkelijk. Wel wordt er in tegenstelling tot de website van Sebastiaansweerbericht iets minder actuele data en grafieken getoond en zijn de hoogste en laagste metingen in cijfers niet zichtbaar. De data en grafieken van de huidige maand en het huidige jaar en alle overige gegevens zijn niet op deze website te bekijken. Tegen een scherp tarief kunnen wij wel deze gegevens aanbieden. U kunt een voorbeeld inzien zoals u de data krijgt aangeleverd.

Nieuwe items en activiteiten
Naast het weerbericht in tekst kunt u nu ook video berichten bekijken op onze weervideo pagina. Regelmatig nemen wij weervideo’s op op verschillende locatie’s. Wij willen ons ook in de nabije toekomst gaan concentreren op het maken van weervideo’s in combinatie met bedrijven.


Over ons